SEA

Zoekmachine reclame

Betaalde marketing is een belangrijk onderdeel van online zakelijk succes. Betaalde advertenties zijn zelfs een van de meest succesvolle en populaire methoden van digitale marketing.

Online adverteren maakt gebruik van twee hoofdkanalen: Google Ads-programma waarmee verschillende soorten advertenties kunnen worden gemaakt op de pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines (tekstadvertenties, banners, video, enz.), en sociale media (gerichte advertenties op Instagram, LinkedIn, Facebook , Twitter).

Door deze advertenties op verschillende kanalen worden er leads gegenereerd, wordt een doelgroep bereikt en verandert een eerste contact in een aankoop van uw product of dienst.

0 +
Werknemers
0 +
Projecten
0
Jaren op de markt
0 +
Tevreden Klanten

Voordelen

Als een full-service digitaal marketingbureau weten we dat de sleutels tot SEA-succes liggen in een meedogenloze analyse en creatieve optimalisatie. Van idee tot uitvoering, ons hechte team van digitale marketingexperts zal:

Wij helpen u om

Plusweb helpt u gedurende het hele proces: we bouwen een uitgebreide zichtbaarheidsstrategie en we bepalen samen met u het budget dat u het beste rendement op uw investering (ROI) oplevert.

Nieuw project of offerte aanvragen?

Vul hier je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.