Over ons

Over ons

Verhoog het verkeer op uw website!

Onze missie is om web oplossingen te bieden

Plusweb is een groep professionals die hun individuele vaardigheden combineren om een dynamisch en succesvol team te vormen, dat individuen, bedrijven en liefdadigheidsinstellingen helpt om online aanwezig te blijven en hen aan de top van hun vakgebied te houden. Onze op maat gemaakte oplossingen zullen niet alleen uw positionering ten opzichte van uw concurrenten verbeteren, maar ook de kwaliteit van uw inhoud, zodat de bezoekers die u aantrekt kwalitatief zijn. Als u niet online aanwezig bent, mist uw bedrijf de grootste kans om uw omzet te verhogen. Uw bedrijf heeft zoekmachineoptimalisaties meer nodig dan welke andere marketingtool dan ook.

Wat we doen

Frisse ideeën voor elk bedrijf

Onze missie is om weboplossingen te bieden op zo’n manier dat kleine en middelgrote bedrijven een betaalbare optie hebben, zonder in te boeten op de kwaliteit en expertise die gewoonlijk wordt geassocieerd met grote en dure bureaus.

0%

SEO

Bereik hogere rankings, grotere naamsbekendheid, meer websiteverkeer en leads voor uw bedrijf. Met onze bewezen website SEO systemen, kunt u de domein autoriteit van uw website verbeteren.

0%

SEA

Onze SEA-diensten bestrijken elk aspect dat nodig is om een succesvolle paid search-campagne te voeren. Onze data-gedreven aanpak zorgt ervoor dat uw SEA-campagnes een tastbare ROI opleveren.

0%

Web Design

Presenteer uw bedrijf aan uw klanten op de manier die u verkiest! Uw website is het middelpunt van uw digitale aanwezigheid.

0%

Social Media Marketing

Of u nu op zoek bent naar bereik, betrokkenheid of verkoop, adverteren op social media marketingkanalen kan u helpen toegang te krijgen tot meer potentiële klanten.

Werknemers
0 +
Projecten
0 +
Jaren op de markt
0
Tevreden Klanten
0 +
Getuigenissen

Wat onze klanten zeggen

Jan De Witte

We zijn al meer dan 6 maanden klant van Plusweb en onze ervaring is alleen maar positief. Het team is buitengewoon hardwerkend en gaan verder dan wat van hen wordt verwacht om hun klanten te helpen. Ze hebben het verkeer naar onze website vergroot en als gevolg daarvan ontvangen we zoveel meer vraag, wat ertoe heeft geleid dat we meer klanten hebben gekregen. Kan ze niet genoeg aanbevelen!

Erika De Meurichy

Bedankt Plusweb voor het helpen van een klein startend bedrijf bij het realiseren van een professionele en effectieve website met een SEO-pakket. Ze hebben echt geluisterd naar wat we wilden bereiken en ons voorzien van een geweldig logo, een duidelijke en beknopte website en hulp bij onze SEO marketing. Dikke merci!

Glenn Mertens Designation

Plusweb bood een dienst aan waarmee mijn bedrijf zich kon onderscheiden van mijn concurrenten. Het is kosteneffectief en biedt veel waar voor m’n geld voor mijn klanten.

Sabine Van Den Brande

Ik kan dit bedrijf niet genoeg aanbevelen. Ze willen echt dat je project werkt en bovenal zijn ze heel erg betrokken en dat betekent veel. Heel erg bedankt voor alles wat je voor me hebt gedaan en ik zal iedereen vertellen over je geweldige service.

Lorenzo Agnelli

Geweldig bedrijf dat heel creatief, professioneel en begaan is. De medewerkers werken zo hard om uit te leggen waarom en wat ze doen. We kunnen ze niet genoeg bedanken. Ik raad ze ten zeerste aan.

Stefania Van Campenhout

Plusweb heeft me vanaf de eerste dag geholpen met het lanceren van mijn zakelijke website. Daarbovenop blijf ik mijn google rankings behouden. Ik zou hen ten zeerste aanbevelen.

Nicolas Meulenaar

Ik vond Plusweb nadat een vriend ze had aanbevolen. Het werk dat ze doen is echt goed en de geweldige klantenservice heeft ervoor gezorgd dat ik nu deze recensie schrijf. Ik voelde me belangrijk ondanks dat ik maar een kleine klant was. Bedankt hiervoor!

Yves Huybrechs

Ik vond Plusweb na een gesprek met iemand die hen had gebruikt voor webdesign en SEO-diensten. Ik had voorheen alleen maar negatieve dingen gehoord over webdesigners en SEO en om nu eens iets positiefs te horen deed de naam in mijn hoofd blijven hangen. Ik gebruik Plusweb nu al meer dan 8 maanden en in die tijd hebben ze me alles gegeven wat ik nodig had om van mijn bedrijf een succes te maken en online te groeien.

Anton Castin

We hadden veel hulp nodig en wilden een simpele website. We waren meer dan tevreden met de website en dit met ons zeer beperkt budget. Ik beveel Plusweb ten zeerste aan.

Ryan Verhulst

Geweldig en eerlijk bedrijf dat doet wat ze beloven. Na de eerste ontmoeting voelde ik meteen het vertrouwen en wist ik dat de andere SEO-bedrijven waarmee ik had gesproken me dingen hadden verteld die niet klopten. Plusweb heeft uitstekend werk geleverd en we raden ze ten zeerste aan.